Botos Zoltán 

Ingatlan értékbecslő / vagyonértékelő

Regisztrációs szám : 03273/2002

 

13 éve értékelek ingatlanokat bankoknak (Budapest Bank, CIB Bank,Erste Bank,  Axa Bank ) és a Rétköz Vagyonértékelő KFT-vel több éve együttműködve készítek értékbecsléseket.

 

Elérhetőségeim :

+36 20 340 2162

info@csillaghegyingatlan.hu

 

Miben tud segíteni Önnek egy ingatlan értékbecslő?

Ha még csak gondolkozik, hogy eladná ingatlanát, abban a pillanatban jusson eszébe, hogy egy ingatlan értékbecslő pontosan meg fogja mondani Önnek, hogy mennyi az értéke az ingatlanának a jelenlegi ingatlanpiacon. Az ingatlan piaci statisztika szerint a válság utáni hirtelen árnövekedés már nem olyan gyors ütemű a használt ingatlan piacon. Leginkább az új építésű ingatlanok forgalma növekedett. 

Az ingatlan értékbecslő IDŐ-t, és PÉNZ-t fog spórolni Önnek! Hogyan? 

Az értékbecslés alapján el tudja dönteni, hogy az éppen aktuális ingatlanpiacon az Ön ingatlana pontosan milyen értéket képvisel (megkapja azt az értéket, amennyit biztosan ér az ingatlana) és ezek után eldöntheti, hogy valóban értékesíteni kívánja -e?

Sajnos tapasztalataink azt mutatják, hogy az ügyfelek a kínálati árak alapján próbálják a saját ingatlanukat beárazni. Ez a legnagyobb hiba amit elkövethetnek a tulajdonosok, mert ezzel időt, pénzt és a saját hitelességüket fogják elveszíteni.                                        

Időt azért, mert reálisan egy lakást az ingatlan piacon 0 - 90 nap alatt kellene értékesíteni az ingatlanpiacon. Családi ház esetében ez az idő 0-180 nap. Ennyi idő alatt kellene egy reálisan beárazott ingatlant értékesíteni.  

Amennyiben ez az idő elhúzódik. ott az idő pénz tényező miatt biztosan már veszítünk a pénzünkből (rezsi, kiadások).

Pénzt reálisan nézve minél hamarabb megkapjuk, annál hamarabb szedhetjük annak hasznát saját célra ( forgathatjuk, befektethetjük ).

Hitelességünket pedig azért veszíthetjük el, mert nem vesznek komolyan minket a vevők, hogy valóban el kívánjuk adni az ingatlanunkat?           

A tulajdonosok kb. 10% tudja helyesen/reálisan beárazni ingatlanát. Az ingatlan értékbecslőt a tények, az eladási adatok, a környezet, az ingatlan állapota, nm-e, a telek nm-re, a közművesség kialakítása és a sok-sok éves tapasztalatból adódó rutin segíti a munkájában. 

Mi a Csillaghegy Ingatlanirodában tudjuk, hogy : NINCS MINDENKINEK SZÜKSÉGE INGATLANOSRA!!!

De azt is tudjuk, hogy :  ÉRTÉKBECSLÉSRE AZ ELADÓKNAK SZÜKSÉGE VAN!

Fogadja meg tanácsainkat, az a titka a sikeres eladásnak. Ha nem felel meg az Ön elképzeléseinek az ingatlan ára, akkor még nem jött el az ingatlanának eladásának ideje. Azt nem garantáljuk, hogy később el fog jönni ez az idő, mert ahhoz sok tényezőnek kell megvalósulnia, hogy az ingatlan értéke ne romoljon, hanem növekedjen. De ebben is van egy határ.

SIKERES INGATLAN ELADÁST KÍVÁN

A CSILLAGHEGY INGATLAN CSAPATA!